Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
LELKIPATIKA

5 jel, hogy beteges rendmániában szenvedsz - Szembe mersz nézni vele?

Szerző:
Szabó Anna
Kivasalt zoknik, szimmetrikusan álló kozmetikumok a fürdőben, tökéletes négyzetalakban összehajtogatott takarók. Katonás rend van az otthonodban? Olyan, mintha bármikor címlap fotóra kerülhetne? Kétségkívül így érzed magad jól és nem is az a kérdés, hogy ez mennyire egészséges vagy inkább beteges szokása-e. Az a nagy kérdés, hogy te vajon tényleg rendmániás vagy? Ebből az 5 jelből megtudhatod!

2. Kényszeresen rendet raksz

Akárcsak a takarításnál, mániákusan rendezkedsz. Még ha késésben is vagy a munkahelyedről, te akkor is beágyazol, mert nem állhatod a gondolatot, hogy kupleráj legyen otthon. A gondolattól is rossz közérzeted van és nem akarsz kupira menni haza. Azt sem bírod, ha a dolgok egyenetlenül állnak, ezért folyamatosan cirkálsz a lakásban, vagy legalábbis nyitott szemmel jársz, hogy azonnal felverd az összenyomott párnát vagy visszaforgasd az elforgatott üvegeket a konyhában. Mindennek tökéletesen kell állnia, mintha bármelyik pillanatban vendégek érkeznének vagy lefotóznák a lakásodat.
És mielőtt elmennél hazulról, hajlamos vagy háromszor visszamenni az ajtóból, hogy megnézd, minden rendben van-e, de akár már a bezárt lakásba is képes vagy újra visszamenni, csak hogy tényleg nem néztél-e valami félre…

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL