Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
LELKIPATIKA

5 figyelmeztető jel, mellyel az Univerzum arra utal, hogy hamarosan kiégsz

Szerző:
Szabó Anna
Ha az életben nincs meg az egyensúly, akkor nincs boldogság sem. Ha rád nehezedik az érzelmi és munkahelyi stressz, nagy a nyomás a karrier, az anyagiak és a magánélet miatt is, érthető, hogy egyre nagyobb súly nyomja a válladat. Ám, ha ez elér egy adott pontot, akkor az ember hajlamos kiégni és közönyössé válni. Fontos tehát odafigyelni az alábbi jelekre, hiszen így időben megelőzhető.

Az energiát figyelembe véve a legtöbb negatív energia a napfonat és a szív csakra területén halmozódik fel. Amikor ezek a csakrák túlterhelődnek, szorongani kezdesz, letargiába esel, depresszióssá és közönyössé válhatsz. Fizikai tünetek is jelentkezhetnek emellett, ilyen például a bőrelváltozás, az izomfeszülés, a hasi fájdalom, az emésztési zavar vagy a végkimerülés. Amikor azonban a kiégés állapota veszélyeztet, az Univerzum mindig megpróbál számodra figyelmeztető jeleket küldeni.


 

 

 

 

 

Már nem okoz örömet mindaz, ami korábban igen

Ha például szerettél főzni, de mára már csak rutinná vált, vagy ha imádtál jógázni, de mára elvesztetted az érdeklődésed, akkor valószínűleg túlterhelt és kimerült vagy. Úgy érzed, nincs benned energia és a korábbi életöröm is elillant. Amennyiben ilyesfélét tapasztalsz, akkor el kell gondolkodnod azon, hogy megéri-e mindez. Hiszen ha már a hobbid sem okoz örömöt, akkor valóban változtatnod kell az életeden.

Már az is haladás, hogy egyáltalán erre a cikkre kattintottál, hiszen ez is azt jelzi, hogy ideje változtatnod, és ezt most már tudatosan is felismerted! Fontos az, hogy pihenj, ellazulj és átgondold az életedet, emellett a napi rutinodat is át kell formálnod. Hosszú távon iszonyatosan felszabadító lehet az, hogy letisztázod magadban mindazt, ami nyomaszt, és egyáltalán az, hogy mérlegelsz bizonyos dolgokat. Próbálj meg olykor nemet mondani adott embereknek és ne vállalj be minden olyasmit, ami számodra kellemetlen.

Gondold át, hogy mely feladatokat tudnál átruházni a hozzád közelállókra vagy éppen kollégákra. Nem kell szégyellned azt, ha olykor segítségre van szükséged. Az energiádat is vissza kell nyerned, amire szintén léteznek remek módszerek. Töltsd fel az aurádat, például kristályokkal vagy kézrátétellel. Létezik például auratisztítás, amely segít abban, hogy újra feltöltődhess energiával, emellett megszünteti a kiégés és a közöny állapotát.

Mindig gondold át a nap végén az adott prioritási sorrendet, és azokat a feladatokat vedd előre, amelyek valóban fontosak. Változtass a napi rutinodon, ha szükséges, néha mondj nemet és próbálj meg adott feladatokat másokra átruházni. Ha ugyanis kevesebb teher nyomja a vállad, akkor az elme és a test is felszabadul, te pedig kiegyensúlyozottabb és egészségesebb életet élhetsz.

univerzum lelkipatika
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL