LELKIPATIKA

5 dolog, amivel sikeresen elűzheted magadtól a barátaidat

Nehezen tudod megtartani a barátaidat? Könnyen eltűnnek és hiába keresed őket, ők nem kíváncsiak rád? Nem biztos, hogy a hiba benned van, de érdemes végig zongoráznod ezt az 5 dolgot, ami fény derítheted arra, hogy te vagy-e a ludas és üldözöd-e el a barátaidat!

5. Ha nem teszik azt, amit kérsz, akkor harag van

Néha kicsit magas elvárásokat támasztunk az igaz barátainkkal szemben. Legyenek hűségesek, őszinték, azt szeressék, amit te, segítsenek jóban–rosszban. Mintha csak első vagy második házasságban élnék velük. De miért várunk el bármit is tőlük? Egy barát önként megad bármit, ha szeret bennünket vagy helyénvalónak gondolja. Egy barátot nem lehet a magunk képére faragni (mert az csúnya befolyásolás), mert neki önmagának kell lennie és csak akkor jöhet össze a barátság, ha eleve összepasszoltok, de nem azért, mert te úgy alakítottad.
Ám nem is erről van most szó, sokkal inkább arról, hogy csak mert valaki a barátod, nem várhatod el, hogy mindenben támogasson. Persze ez szóban nagyon szépen hangzik és sokszor el is sütjük egymásnak, de nem várhatod, hogy segédkezzen abban, hogy elvegyél egy két gyerekes apukát a nejétől vagy el lopd az exed kocsiját. Még a barátságban is vannak határok és egy igaz barát tudja, meddig mehet el és tudja, mikor kell téged észhez téríteni. Ezért ha te megharagszol rá, amiért nem támogatja, hogy évek óta olyanba vagy szerelmes, aki rád se néz csak te vagy ilyen makacs, akkor lehet, hogy veled van a gond…

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL