LELKIPATIKA

4 könnyű gyakorlat, amivel telepatikusan megvédheted magad az energiavámpíroktól és a negativitástól

A gyakorlat valójában nem más lesz, mint egy pajzs létrehozása. Ez a pajzs beburkolja az egész aurádat és akár 0-24 órában megvéd téged a spirituális támadásoktól. Az energiavámpírok képtelenek lesznek lopni tőled, és a negatív energiákat is visszaveri majd a pajzsot. Mutatjuk, mit kell tenned ehhez!

 

Védd megadat a negatív gondolatentitásokkal vagy emberekkel, továbbá a szennyezett, egészségtelen telepatikus sugárzó mezőkkel szemben.

De a telepatikus védelem abban is a segítségedre lesz, hogy a negatív gondolatok vagy energiák, pl. düh vagy stressz, elnyelje és eltávolítása, bárhol is légy. Mindezt a következő 4 aurapajzs valamelyikével teheted meg!

Többféle aurapajzs létezik: az éterikus, az asztrális, a mentális, a spirituális aurapajzs. 

{KEPGALERIA}

Mentális védőpajzs:

Ezt olyan esetekben alkalmazzák, ha arra van szükségünk, hogy elménk tiszta legyen. Megvéd a sok gondolattól. Ez az asztrális és spirituális védőpajzzsal egészíthető ki. Sárga vagy lila színnel hozható létre.

1. Koncentráljunk az a szemöldök csakrára.
2. Végezzünk prána légzést.
3. Vizualizáljunk sárga színt, majd magunk köré a metál sárga pajzsot.
4. Mondjuk el utána: „Ez a pajzs megvéd minden mentális támadástól, befolyásolástól és elnyomástól. Úgy legyen. A pajzs áthatolhatatlan. Úgy legyen. Legyőzhetetlen. Úgy legyen. Mentálisan nem lehet áthatolni rajta. Úgy legyen. Tizenkét órán át biztosítja a védelmemet. Úgy legyen. A pajzs belülről áthatolható. Ez az akaratom. Úgy legyen.”

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL