Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
LELKIPATIKA

4 könnyű gyakorlat, amivel telepatikusan megvédheted magad az energiavámpíroktól és a negativitástól

Szerző:
Szabó Anna
A gyakorlat valójában nem más lesz, mint egy pajzs létrehozása. Ez a pajzs beburkolja az egész aurádat és akár 0-24 órában megvéd téged a spirituális támadásoktól. Az energiavámpírok képtelenek lesznek lopni tőled, és a negatív energiákat is visszaveri majd a pajzsot. Mutatjuk, mit kell tenned ehhez!

 

Védd megadat a negatív gondolatentitásokkal vagy emberekkel, továbbá a szennyezett, egészségtelen telepatikus sugárzó mezőkkel szemben.

De a telepatikus védelem abban is a segítségedre lesz, hogy a negatív gondolatok vagy energiák, pl. düh vagy stressz, elnyelje és eltávolítása, bárhol is légy. Mindezt a következő 4 aurapajzs valamelyikével teheted meg!

Többféle aurapajzs létezik: az éterikus, az asztrális, a mentális, a spirituális aurapajzs. 

{KEPGALERIA}

Éterikus aurapajzs létrehozása:

1. Hunyjuk be a szemünket. Összpontosítsunk az alapcsakránkra és a gerincünk tövére.
2. Érintsük nyelvünket a szájpadláshoz.
3. Végezzünk prána légzést. Lélegezzünk be lassan, hét másodperecen keresztül. Tartsuk benn a levegőt egy másodpercig. Lélegezzünk ki lassan, hét másodpercen keresztül. Az éterikus aurapajzs létrehozása alatt folyamatosan végezzünk prána légzést.
4. Képzeljünk magunk elé valami olyat, ami narancssárga, utána vizualizáljuk magunk köré az éterikus aurapajzs metálfényű világos narancssárga.
5. Folytassuk tovább a prána légzést, mintegy kilenc légzési cikluson keresztül.
6. Magunkban mondjuk: „Ez a pajzs megvéd minden telepatikus támadástól és fertőzéstől. Megvéd minden ártalomtól és veszélytől. Úgy legyen. Tizenkét órán át biztosítja védelmemet. Úgy legyen. A pajzs belülről áthatolható. Úgy legyen.”
7. Ha akarunk itt is fordulhatunk Istenhez, a segítségét kérve.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL