LELKIPATIKA

3 bevált praktika, ha emelni akarod a rezgésszintedet

Teremteni legeredményesebben akkor tudsz, ha a rezgésszinted magasan van. De valljuk be őszintén, van olyan, amikor ez nincs így. Ez nem baj, ugyanis kellő tudatossággal mindig visszatérhetsz a magas rezgésű létállapotba. Mutatjuk, hogyan!

{KEPGALERIA}

Helyezd át a fókuszt!

A lehető legegyszerűbb megoldás, hogy kijöjj egy kellemetlen állapotból, ha nem figyelsz rá többet. Figyeld meg, mi történik, ha reggel felidegesít a főnök. Beszélsz róla, foglalkozol vele, és este még a párodnak is elmondod, így fenntartottad a fókuszt, holott, már nem vagy benne a szituációban. Nem arról van szó, hogy nem lehetsz dühös. De lehetsz, akkor, ott, és utána még egy rövid ideig, hiszen az sem jó, ha magadba zárod az érzéseket. Ha azonban ez megtörtént, akkor már ne foglalkozz vele többet, fókuszálj a jó dolgokra, illetve az aktuális történésekre.

Pont azért élnek nagyon sokan a múltban, mert nem tudnak szabadulni egy réges-régi helyzettől, folyamatosan energiát adnak neki, és fenntartják. Te ne tedd ezt! A fókusz áthelyezésének egy másik módja, hogy beszélgetést kezdeményezel a körülötted lévő emberekkel, amikor nem magadról beszélsz, hanem őket hallgatod, és aktívan részt veszel a beszélgetésben. Ahogy nyitsz mások felé, a figyelmed is elterelődik majd a kellemetlen dolgokról.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL