LELKIPATIKA

10 módszer, hogy emeld a rezgésszintedet és megváltoztasd a valóságodat

Ebben a cikkben mutatunk 10 remek módot a rezgésszinted maximalizálásához, hogy megváltoztasd a világszemléletedet, hiszen ahogyan saját magad megváltozol, úgy a valóság is folyamatosan változik körülötted. Ne feledd, egyedül akkor lesznek hasznosak számodra ezek a tanácsok, ha megfelelően állsz hozzá.

Ha olvasás közben megfogalmazódik benned

• ez nem könnyű,

• ez lehetetlen,

• ki tudja, meddig fog ez tartani,

• ennyire nincs rá szükségem,

• soha nem fogom megcsinálni,

• velem ez nem működik, 

az bizony arra utal, hogy meggátolod magadban a segítség befogadását. 

Minden tanács mellet egy rövid leírást találsz, és egy mélyebb elemzést arról, hogyan segíthet a rezgésszinted emelésében. Ne fogadd meg rögtön, hogy betartod mind a 10 tanácsot, mert ezzel azt kockáztatod, hogy végül semmit nem haladsz előre. Kezdetnek elég egy vagy kettő, majd amikor ezek egy egészséges szokássá váltak, akkor folytathatod tovább a következőkkel.
  

1. Tudatosítsd magadban a gondolataidat

Minden, amit gondolsz, a valóságoddá válik. Figyelj tehát oda az elmédben folyó dolgokra, és ha szükséges, tedd meg a megfelelő lépéseket. Például, ha legközelebb egy negatív gondolat ébred benned szánd rá az időt, hogy tudatosítsd magadban és feltedd a kérdést, hogy ez egészséges-e számodra, majd szabadulj meg tőle és alakítsd pozitívvá.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL