LELKIPATIKA

10 jele annak, hogy a szüleid és a közted lévő kapcsolat mérgező - Hatással van a jelen életedre is!

Mindenki arra gondol, hogy az ő szülei szeretik őt, és a legtökéletesebb szülők a számukra. Ám a valóság sajnos olykor más. Sajnos sem a szüleid, sem a nagyszüleid és az ő nagyszüleik sem tökéletesek, és így tovább. Ugyanis az ember maga nem tökéletes, és sok sebet hordoz magán. Ezeket a sebeket olykor attól kapod, akiktől egyáltalán nem várnád: a szüleidtől. 

Néha fizikai sérülésekről van szó, de a legtöbb esetben ezek lelki sebek. Sajnos ezeket nem könnyű gyógyítani, sokszor mély nyomot hagynak a lelkedben. Nem számít, hány éves vagy, meg kell vitatnod a szüleiddel a problémát. Nem könnyű gyermeknek lenni, de felnőttnek sem. Ha egyszer tudatosan is felismered a szüleid által okozott sebeket, úgy már gyógyulásra is képes vagy. Olvass tovább, és derítsd ki, hogy a 10 jel közül melyik jellemző rád!

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

2. Mindig a saját érzéseiket helyezik/helyezték előtérbe

A kellős közepén vagy egy beszélgetésnek és épp érvelsz, és hirtelen az egész arról kezd szólni, hogy a szüleid mit éreznek? Azt hallod, hogy nem értékeled őket eléggé és nem törődsz velük kellőképpen. Lehet, hogy emiatt önzőnek is érzed magad és arra gondolsz, hogy nekik van igazuk? Úgy véled, a szüleid valóban előbbre valók, mint te. Ez azonban így, nem igaz. Mindig emlékezz arra, hogy az egyén egy különálló személyiség, és csak te tudhatod, hogy mit érzel adott helyzetben, senki más nem járhatja végig ezt az utat. Még ha a szüleidről is van szó, nekik is el kell fogadniuk mindezt. Senki sem több vagy kevesebb a másiknál.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL