KÖZÉRZET

Üzen a tested - 10 fájdalomtípus, melyek az érzelmi állapotodról árulkodnak

A fájdalom elsősorban energia, melyet érzékelünk, majd fizikailag is megnyilvánul. Nem fájdalomforrásról van szó, hanem energiáról. A fizikai megnyilvánulás másodlagos, testünk minden egyes fájdalma visszavezethető egy olyan érzelmi állapotra, amely arra figyelmeztet, hogy még mindig van mit dolgoznunk az adott területen. Ha ezt tudomásul vesszük és cselekszünk, akkor a fájdalom is eltűnik.

Érzelmi stressz esetén, a testünk pontosan megmutatja, hogy mi a probléma, és adott fájdalom képében jelez. Az egyetlen dolog, amit tennünk kell, hogy dekódoljuk az üzenetet. 

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról,angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Váll- és hátfájdalom

A vállak fájdalma azt jelzi, hogy valódi érzelmi terhet hordozol. Fókuszálj valamilyen proaktív problémamegoldásra, meglátod, a fájdalom is csökkeni fog.

Ha a fájdalom a hátad felső részére korlátozódik, akkor valószínűleg az érzelmi támogatás hiányával szembesülsz éppen. Talán úgy érzed, hogy nem szeretnek, vagy éppen nem mutatod ki a szerelmedet valaki iránt. Ha szingli vagy, ideje randizni. Amennyiben a fájdalmat a hát alsó részében érzed, az azt jelzi, hogy túl sokat aggódsz, vagy hiányzik az érzelmi támogatás.

Ha a keresztcsontban, vagy a farkcsontban érzel fájdalmat, akkor bizony meglehet, hogy régóta ülsz egy kérdés fölött, amit már meg kellett volna oldanod. Nézz mélyen magadba és rájössz, hogy mi a baj. 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL