KÖZÉRZET

Sok kólát iszol? - 1 pohár kóla elfogyasztása után ez történik a testedben

Megdöbbentő tény, de a világban naponta 1,9 milliárd üveg kóla fogy el, így nem is csoda, ha a legnépszerűbb üdítőitalnak számít. Azt azonban sokan nem tudják, milyen komoly egészségügyi kockázata lehet a rendszeres kólafogyasztásnak. Mutatjuk, mi történik egy óra elteltével, miután megittál egy pohárral belőle.

 

Az emberi szervezetre gyakorolt egyik legkellemetlenebb hatást a magas fruktóz szirup (HFC) gyakorolja. Számos kutatás igazolta, hogy a HFC ugyanolyan hatást vált ki az agyban, mint a heroin és a kokain, ami azt jelenti, hogy hasonlóan kialakulhat a függőség. Olvass tovább, és tudd meg, mi történik a szervezetedben, ha iszol egy pohárral a kedvenc üdítődből. 

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

60 perc elteltével, és utána

Egy órával a kólafogyasztás után a kalcium-szint csökkenni kezd, a kalcium a vizelettel távozik. Ez viszont befolyásolja a csontok egészségét. Arról nem beszélve, hogy a vizelettel együtt más fontos anyagok is távoznak a szervezetből, beleértve a cinket, a magnéziumot, a nátriumot és az elektrolitokat, a vízről nem is beszélve. Sőt, ezek kiválasztása még 2 órával a kólafogyasztás után is folyamatos. Egyszer csak azt tapasztalod, hogy kedvetlenné válsz, ugyanis a vércukorszinted hirtelen lejjebb ment, és kívánod a következő pohár kólát. Hangulatod ingadozni kezd, vagy ingerlékennyé válsz, vagy lelassulsz.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL