Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
KÖZÉRZET

Sok kólát iszol? - 1 pohár kóla elfogyasztása után ez történik a testedben

Szerző:
Szabó Anna
Megdöbbentő tény, de a világban naponta 1,9 milliárd üveg kóla fogy el, így nem is csoda, ha a legnépszerűbb üdítőitalnak számít. Azt azonban sokan nem tudják, milyen komoly egészségügyi kockázata lehet a rendszeres kólafogyasztásnak. Mutatjuk, mi történik egy óra elteltével, miután megittál egy pohárral belőle.

 

Az emberi szervezetre gyakorolt egyik legkellemetlenebb hatást a magas fruktóz szirup (HFC) gyakorolja. Számos kutatás igazolta, hogy a HFC ugyanolyan hatást vált ki az agyban, mint a heroin és a kokain, ami azt jelenti, hogy hasonlóan kialakulhat a függőség. Olvass tovább, és tudd meg, mi történik a szervezetedben, ha iszol egy pohárral a kedvenc üdítődből. 

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

20 perc múlva

Az első megtámadott szerv a máj, amely a bevitt anyagok legnagyobb részét tárolja. Mivel a hatalmas mennyiségű cukortól a vércukorszinted valahol az egekben van, a máj kénytelen ezt kompenzálni valahogy, így annyi cukrot bont le zsírrá, amennyire csak képes. Szükségtelen megemlíteni, hogy ez elhízáshoz vezet, de az már sokkal fontosabb, hogy számos ráktípus kialakulásáért felelős.

közérzet egészség
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL