KÖZÉRZET

Így találj egy kis nyugalomra, még akkor is, ha nagyon elfoglalt vagy!

A folyton zajos irodai légkör, a szociális média és a digitális hírek állandóan arra késztetnek, hogy összeköttetésben állj a világban zajló eseményekkel és információkkal. Ebben az online világban igazán nagy kihívás egy kevéske nyugalomra lelni, pedig a nyugalmas időszak elmaradásának bizony következményei vannak. 

Tanulmányok kimutatták, hogy a béke és a csend segíti a tanulást és a memóriát is javítja, mert olyan sejteket támogatnak, amelyek az agyban a tanulásért és a memóriáért felelősek. Egy harvardi tanulmány szerint a csöndben való elmélkedés felszínre hozhatja a legjobb ötleteket. Igyekezz te is beiktatni némi csöndet a mindennapjaidba, nem számít mennyire vagy elfoglalt.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

3. Kapcsold ki a telefont

Az, hogy eltávolodsz az online médiától, önmagában még nem elég. Érdemes kikapcsolnod a telefont ugyanis kora reggel vagy vacsora után. Ha nem akarod magad teljesen elvágni mindentől, akkor tedd ki a „ne zavarjanak” funkciót, így elkerülheted azt, hogy minden lényegtelen dologgal megzavarják a meditációdat, az olvasásodat vagy épp a futás alatt zavarjanak. Ha még mindig késztetést érzel arra, hogy válaszolj a hívásokra és a szöveges üzenetekre, kapcsold ki az e-mail értesítéseidet, és csak az asztali gépen férj hozzá a leveleidhez. Az apró hangok, amik értesítéskor érkeznek, mindig megzavarják ugyanis a pihenésedet.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL