KÖZÉRZET

Hogyan neveld az agyadat arra, hogy abbahagyd a túlevést? - Íme, a segítség!

Sok ember küzd a túlevés problémájával, de az éhségérzetet értelmezni néha nagyon nehéz. Nem beszélve arról, hogy sokan azért teszik, mert csak így tudnak megküzdeni a stresszel. Vannak, akik unatkoznak és figyelemelterelésre használják az evést, másoknak súlyosabb étkezési zavaruk van. Most adunk néhány tanácsot arra vonatkozóan, hogyan tudod az agyadat ránevelni a túlevés szükségtelenségére.

Ne feledd, ha nem sikerül abbahagynod a felesleges evést, és továbbra is küzdesz ezzel a problémával, akkor mindenképpen tanácsos felkeresni egy szakembert. 

{KEPGALERIA}

Neveld rá az agyadat, hogy felismerje a jelenlegi érzelmi állapotodat

Ha tudatában vagy az érzelmi motívumaidnak, akkor könnyű lesz felismerni azokat a helyzeteket, amikor az agyad a túlevésre ösztönöz. A „komfort kaja” kifejezés pontosan azt jelenti, amit a neve is sugall: egy meleg, jóérzést és boldogságot hozó ételt, amit akkor fogyasztunk, amikor feldúltak, frusztráltak vagy kicsit szomorúak vagyunk.

Az érzelmeink okozhatják azt, hogy egy ételen keresztül keressük a komfortot. Ezt a csapdát elkerülheted azáltal, hogy tudatosan odafigyelsz az érzelmeidre, mielőtt a konyha felé indulnál. Tegyél ki egy cetlit a hűtőre vagy oda, ahol a rejtett sütiket tartod, ami emlékeztet rá, hogy „állj meg egy percre, és gondold végig, hogy most mit érzel”. Észbe kapni, mielőtt elkezdenél enni, kulcsfontosságú! 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL