KÖZÉRZET

Hogyan hatnak a kozmikus változások a fizikai testedre?

Mindannyian kapcsolatban állunk a kozmosszal, a Világegyetem részei vagyunk, mely emberként fejezi ki önmagát. Ez azt jelenti, hogy amikor váltások és változások történnek az égbolton, azok ránk is hatással vannak. A kozmosz hatását nem csak érzelmi és spirituális, hanem fizikai szinten is megérezhetjük.

Gondold végig a következőt. Tudjuk, hogy a Hold képes hatást gyakorolni az árapályra, és a mi testünk közel 80 százalékát is víz teszi ki. Tehát akkor biztosan ránk is hatással van! Hasonlóan, a különféle bolygók is képesek befolyásolni minket fizikai szinten, akár alacsony vagy magas rezgésű energiát, akár külső és belső energiát is hozhatnak.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

A külső energia

A kozmosz azt kéri tőlünk, hogy sugározzuk energiánkat kifelé, miután egy új ciklusba kerültünk, vagy egy új energiaváltás került az utunkba. Ilyen energiát lehet érezni a tavaszi napéjegyenlőség, illetve a nyári napforduló idején is. Ez az energia inspirálhat és energiával tölthet fel bennünket, és stimulálja a test gyógyító folyamatait is. Mivel az energia kifelé áramlik, a tűnetek külső szinten jelenhetnek meg.

Mind a külső, mind a belső energia működhet magas és alacsony rezgésű energiákkal. Befolyásolhatja azt, hogy hogyan fogadjuk és érzékeljük az energiákat. Fontos megjegyezni, hogy a fizikai tünetek gyakran akkor jelentkeznek, amikor megrekedünk, és muszáj valamit kezdenünk a problémáinkkal.

Amennyiben felismered a kozmosz ismétlődő hatását a testedre, az a saját gyógyító utazásod jele. Például, ha állandóan fáj a fejed egy jelentős bolygó változás vagy telihold idején, az annak a jele, hogy az intuícióid blokkoltak, el kell engedned valamit. Ha fáradnak és letargikusnak érzed magad egy alacsony rezgésű időszakban, akkor ez azért van, mert nem szánsz kellő időt magadra.

A napfogyatkozás mindenkire ugyanúgy hathat, más esetben azonba figyelembe kell venni a személyes asztrológiai jellemzőket. Akkor igazodhatsz el, ha végig gondolod a tüneteket, majd energetikai szemszögből vizsgálod meg azokat. Például, ha gyulladt, kiszáradt a torkod, kérdezd meg magadtól, hogy mit tartasz magadban és milyen energiák kellenének ahhoz, hogy külső szinten jelenjenek meg.

A fizikai tünetek az egyensúlyhiány jelei, és ez mindenkivel előfordulhat, nem tudjuk elkerülni. Annyit tehetünk, hogy a tőlünk telhető legjobb módon tápláljuk, védelmezzük a testünket, és megtanuljuk, hogyan kezelhetjük a változó energiákat, például meditáció és különböző gyakorlatok segítségével.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL