KÖZÉRZET

Hogyan hatnak a kozmikus változások a fizikai testedre?

Mindannyian kapcsolatban állunk a kozmosszal, a Világegyetem részei vagyunk, mely emberként fejezi ki önmagát. Ez azt jelenti, hogy amikor váltások és változások történnek az égbolton, azok ránk is hatással vannak. A kozmosz hatását nem csak érzelmi és spirituális, hanem fizikai szinten is megérezhetjük.

Gondold végig a következőt. Tudjuk, hogy a Hold képes hatást gyakorolni az árapályra, és a mi testünk közel 80 százalékát is víz teszi ki. Tehát akkor biztosan ránk is hatással van! Hasonlóan, a különféle bolygók is képesek befolyásolni minket fizikai szinten, akár alacsony vagy magas rezgésű energiát, akár külső és belső energiát is hozhatnak.


 

 

 

Magas energia

A kozmosz magas rezgésű energiát sugároz, ha egy új ciklusba lépünk, egy bolygó új jegybe lép, vagy nap- illetve holdfogyatkozás történik, illetve akkor, ha újhold, telihold van. Ilyenkor egy koncentrált energiadózis ér minket. A magas rezgésű időszakokban fokozódhatnak az intuícióink, pszichikai képességeink. Aktivizálhatja a harmadik szemet, de fejfájást is okozhat.

Érzékenyebbé tesz minket, fogékonyabbá válunk a megfázásokkal, vírusokkal szemben. Vérnyomás problémákat, szédülést is okozhat, illetve bőrproblémáink is fellángolhatnak. Álmatlansággal is küszködhetünk, aggodalmat és nyugtalanságot válthat ki belőlünk. De pozitív hatása is lehet, hiszen energikusabbnak és inspiráltabbnak érezhetjük magunkat.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL