KÖZÉRZET

Ez a nő 8 hónapig sárgarépalevet ivott és kigyógyult a rákból

Egy híres gyerekkönyv-író, több mint 15 gyerekkönyvet írt. 2012-ben azonban harmadik stádiumú vastagbélrákot diagnosztizáltak nála, és úgy döntött, hogy nyilvánosan megosztja küzdelmét ezzel a szörnyű betegséggel.

Így emlékszik vissza Ann Cameron arra, hogyan fogott bele a sárgarépalé-kúrába:
 

2012

Június 6-án megműtöttek egy újonnan diagnosztizált 3. stádiumú vastagbélrákkal. Elutasítottam az ajánlott kemoterápiát, és attól kezdve egyre jobban éreztem magam. De hat hónappal később, november 6-án CT-vizsgálaton estem át, amely valószínűsíthető rákot mutatott ki a tüdőmben.

Az onkológus azt mondta, hogy 4. stádiumú vastagbélrákom van, ami áttétet képzett a tüdőben. Később megtudtam, hogy a vastagbélrák sebészem úgy gondolta, hogy a tüdőráknak nincs köze a vastagbélrákhoz. Indoklása az volt, hogy a vastagbélrák, még az áttétes is, nagyon lassan növekszik, és a két tüdődaganatom gyorsan nőtt.

Az onkológus azt is mondta, hogy a sugárzás nem segít rajtam. Kemoterápiát javasolt, hogy késleltesse a halálomat, de azt mondta, hogy a kemoterápia nem gyógyítja meg a rákot. Megkérdeztem a sebészt a várható élettartamomról. Azt mondta, hogy kemo nélkül valószínűleg csak két-három évem van hátra – és nem sokkal több kemoterápiával.

Nagyon elkeseredett voltam. Mindent elolvastam, amit az interneten találtam a kemoterápia és a sugárzás alternatíváiról. Már volt egy listám húsz olyan ajánlott szerről, amelyek nem működtek, és amelyeket a férjem hat hónapig próbált, mielőtt 2005-ben tüdőrákban meghalt.

Az interneten rátaláltam egy Ralph Cole kaliforniai férfi beszámolójára, amelyben azt írta, hogy naponta 2,5 kiló sárgarépa levet megivott, az megszüntette a kis laphámrákot a nyakán. November 17-én elkezdtem inni a gyümölcslevet a Ralph által ajánlott mennyiségben.

Tehát nem kaptam kemot, nem kaptam sugárkezelést, nem kaptam más kezelést, és nem változtattam az étrendet a sárgarépa fogyasztáson túl, hogy folytattam a húsevést és a fagylaltot, és megengedtem magamnak az egyéb táplálkozási hibákat. Csak azt szeretném hangsúlyozni, hogy a sárgarépalé ivása volt az egyetlen változás az életemben.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL