Szabó Anna
Remek hozzávaló a reggelidhez, ugyanakkor tökéletes nassolnivaló is lehet. Ne dobd ki azonnal a banánhéjat sem, hiszen ennek a részének is sok praktikus felhasználása létezik.
A banán remek forrása a rostok két típusának is: a pektinnek (csökken a mennyisége, ahogy érik a gyümölcs) és a rezisztens keményítőnek, amely az éretlen gyümölcsben található. A rezisztens keményítő jótékony hatással van a bél mikroflórájára, míg a pektin megelőzi a vastagbélrák kialakulását. A banán könnyen emészthető, a hasmenés tüneteit is enyhíti.
OLVASS TOVÁBB!
Hogyan erősíthetjük meg az immunrendszerünket
A vírusoknak szezonjuk van. Hogy az immunrendszer mennyire jól küzd meg velük, az rajtunk is múlik....
KÖZÉRZETTippek a nagy evés ellen az ünnepeken
A zsíros ételek és az alkohol megterhelik a gyomrot és a májat. A szakértők mozgást javasolnak....
KÖZÉRZETAmikor a szorongás irányít - 5 jel, amit nem veszel észre
A szorongás sokak számára egyet jelent a folyamatos feszültségérzéssel vagy súlyosabb esetekben pánikrohamokkal, pedig a valóság enné...
Párkeresés a tenger mélyén? Segítünk megtalálni az igazit!
Milyen módon kapcsolódik össze a nagy felbontású fotózás a korallzátonyok védelmével, a vizeink fenntarthatóságával és ezáltal az ...
KÖZÉRZETA női intuíció ereje: 5 gyakorlat annak fejlesztésére
A női intuíció egy titokzatos és erőteljes jelenség, amelyet gyakran a belső erővel és a környező világ mély megértésével társí...
KÖZÉRZETEgyre népszerűbb a fitnesz világában a HILIT
Ugrások, hegymászás, burpee-k: ezek a pulzusemelő gyakorlatok, amelyek során a saját testsúlyunkat használjuk, néhány éve a HIIT (nagy...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK