KÖZÉRZET

Érdekes fotók - Férfiak tapasztalták meg a szülés fájdalmait

Az idén először egy Anyák Napja rendezvényen, a férfiak átélték a gyermekszülés kínjait egy TV-műsor keretében. Nem is kell említeni, hogy 30 másodpercig sem bírták…

 

Egy helyi TV dél Kínában, Nanchang Cityben, Jiangxi tartományban, kb. 20 önkéntes férfit kért meg, hogy vesse magát alá egy kísérletnek. Speciális gépekre kötötték őket, melyek elektrosokkal szimulálták a fájdalmat, melyet átlagosan 30 másodpercig sem bírtak…

A kihívás során a fájdalmat 10 szintre osztották, és egy mércén 50-től 500-ig értékelték. Az önkéntes férfiak hasába küldték az elektrosokkot, hogy elérjék a kívánt hatást. A férfiak másodperceken belül elkezdtek vonaglani, és kérték, hogy állítsák le a kísérletet. „Ez túl sok volt nekem” - mondta az egyik önkéntes. „A fájdalom borzalmas volt!”

Lee Hao, egy másik önkéntes ezt mondta:
Hihetetlen volt. Nem bírtam sokáig. Most már meg tudom érteni, hogy a feleségem miért kiáltott gyógyszerekért, amikor szült.


Csupán egy férfi, Zhou Nan volt képes kiállni a kínokat, egészen az 500-as szintig. „Három gyermek édesapja vagyok és meg akartam tapasztalni a feleségem szülési fájdalmait” - mondta. „Rettenetes volt. Csak mély csodálatot érzek minden anya iránt.”

A kísérlet realisztikus volt, viszont van egy nagy különbség közte és a valóság között: a férfiak befejezhették a kísérletet, amikor már kibírhatatlan volt a fájdalom, míg a valóságban a nőknek nincs ilyen választásuk. Ugyanakkor nagyszerű kezdeményezés volt, mert végre bepillantást engedtek annak, hogy a kismamák milyen fájdalmakat élhetnek át.

 

Forrás: Odditycentral

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL