KÖZÉRZET

Alvászavaraid vannak? - Íme, egy egyszerű trükk, hogyan alhatsz el 60 másodperc alatt

Esténként időtlen időkig bámulod a plafont, mire nagy nehezen sikerül álomba szenderülnöd? Álmatlanságban szenvedsz, és nem tudod, kipihenni magad? Íme, egy szuper trükk, mellyel sikerülni fog akár 60 másodperc alatt az elalvás!

A stressz, a rohanó életmód és a helytelen táplálkozás jelentős hatással lehet a pihenésedre. Sokan szembesülnek krónikus álmatlansággal és fáradtsággal, melyek idővel komoly egészségügyi problémákhoz vezethetnek, ezért muszáj ellenőrzés alatt tartani. Energiaszinted drasztikusan csökken, ha nem pihened ki magad megfelelően, és érthető, hogy képtelen leszel megbirkózni a mindennapi feladatokkal.  Az alváshiány olyan problémákhoz vezethet, mint: a szívbetegség, a magas vérnyomás és a cukorbetegség.

Dr. Andrew Weil orvos kidolgozott egy nagyszerű trükköt, mely segít abban, hogy gyorsabban álomba merülj, és sokkal jobban kipihend magad, mint eddig. Egy egyszerű légzéstechnikáról van szó. 

Mindössze annyit kell tenned, hogy belélegzel az orrodon keresztül 4 másodpercen át, megtartod a levegőt a mellkasodban 7 másodpercig, majd lassan kiengeded 8 másodpercen át. Ismételd meg ezt 3-szor! Fontos, hogy körülötted csend legyen, lazulj el, és csak a légzésedre koncentrálj. Tegyél félre minden más gondolatot, és kapcsold ki magad.

Ez a légző gyakorlat egyébként ellazítja a szívizmokat, és normalizálja a pulzust. Akkor is alkalmazhatod, ha napközben stresszes helyzetekkel szembesülsz, és úgy érzed, nem tudsz megbirkózni velük. Meglátod, képes leszel gyorsan ellazulni, és pillanatok alatt átlendülsz szorongáson, a félelmen, valamint az idegességen. Minél gyakrabban gyakorlod, annál jobbak lesznek az eredmények!

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL