KÖZÉRZET

9 oka az étvágytalanságnak, amiről valószínűleg nem is tudtál, pedig figyelned kell rá!

Az étvágytalanságra általában nem figyelünk oda. Azonban ha hosszú időn keresztül fennáll, akkor mindenképpen meg kell találni a kiváltó okot és a megfelelő kezelési módot.  Most megmutatjuk az étvágytalanság 9 leggyakoribb okát, ugyanis bizonyos esetekben akár egy orvos felkeresése is indokolt lehet, mert betegség tüneteként is jelentkezhet.  

Fontos kihangsúlyozni, hogy a lenti információk kizárólagosan tájékoztató jellegűek, és nem tekinthetőek tanácsnak, diagnózisnak és a professzionális gyógyszeres kezelést sem helyettesítik. Mindig keress fel szakembert, ha tapasztalsz valamilyen tünetet, ne hagyd figyelmen kívül és ne halogasd, csak azért, mert itt, vagy bárhol olvastál valamit. 

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

9.  Lehet, hogy vírusos

Az étvágytalanság a hepatitisznek (a máj vírusos fertőzése) is tünete lehet, a hasi fájdalommal, magas lázzal, izom- és ízületi fájdalmakkal és sárgasággal együtt. Bár a hepatitisz C a leggyakoribb formája ennek a betegségnek, általában csak vér útján terjed. A hepatitisz A és E azonban fertőző ételek és italok fogyasztása által is elkapható.

Most, hogy már tudod, hogy mik lehetnek az okok, és ha te is tapasztalsz a fentiek közül bármilyen tünetet, a legjobb, ha felkeresel egy szakembert. Vigyázz magadra és a testedre!

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL