KÖZÉRZET

8 jel, hogy beteggé tesz a stressz

A stressz különböző forrásokból érhet minket, a kérdés csak az, hogyan érzékeljük az eseményeket, melyek a mindennapi életünket formálják. Ezen túl azonban a stressz egy rejtett rizikófaktor, mely szó szerint beteggé tehet. Ha tudod kontrollálni reakciódat a stresszes helyzetekre, akkor egészségesebb életet élhetsz.

 

Az immunrendszer magasabb sebességre kapcsolhat, ha fenyegetve érzi magát, és fennáll annak a veszélye, hogy egy-egy érzelmi reakció megzavarja a test működését. A szervezeted jeleket küld feléd arra vonatkozóan, hogy találd meg a megfelelő módszereket, melyekkel képes vagy kezelni a stressz, mert ha ezt elmulasztod, akkor beteg leszel. Mutatjuk a stressz 8 rejtett jelét, és azt, hogyan tud beteggé tenni.

 

7. Hajhullás

A hajhullás szintén egy fontos jele annak, hogy a stressz beteggé tesz. Természetes dolog, hogy hajmosás vagy fésülködés alkalmával egy kis százalékát elveszítjük a hajunknak, ám ha komolyabb hajhullást tapasztalsz, biztos lehetsz benne, hogy az a stressz miatt van. A szervezet ugyanis leáll az egészséges sejtek építésével, beleértve a hajat is, annak érdekében, hogy elegendő energiád maradjon, ha harcolni, vagy menekülni kényszerülnél.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL