KÖZÉRZET

6 trükk, ami elősegíti, hogy gyorsan álomba zuhanj

Hogyan lehetséges az, hogy egyes emberek, máris elalszanak, ahogy ágyba kerülnek, míg mások nehezen szenderülnek álomba? Az a képesség, hogy valaki gyorsan elalszik (vagy éppen már néhány óra alvás után kipihentnek érzi magát), nem meglepő módon bizony részben genetikai okok, részben alvási szokások eredője.

Bár attól, hogy most ezt a cikket elolvasod, még nem változik meg minden egyik napról a másikra, viszont segítségedre lehet abban, hogy te is könnyebben elaludj. Nagyon fontos azonban megvizsgálni az alvási szokásaidat, és megszabadulni az esetleges káros szokásoktól. Íme, 6 kiváló módszer, ami segít abban, hogy könnyedén álomba zuhanj:

.

 

 

 

5. Meleg lábak

Egy tanulmány kapcsán, amit német kutatók végeztek, felfedezték azt, hogy pozitív kapcsolat van a meleg láb és a gyorsabb elalvás között. Érdemes tehát forró vizes palackot helyezni a lábadhoz, mert így a központi idegrendszert úgy stimulálod, hogy képes megfelelőbben szabályozni az alvást. Mivel tágulnak az erek, érdemes néhány pár meleg zoknit beszerezni, vagy fűtött vizes palackot, és meglátod, könnyebben fogsz elaludni.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL