KÖZÉRZET

6 jele annak, hogy kimerült vagy, nem csupán fáradt

Ha délután 2-kor ásítozol, és már az esti film előzetesénél is leragad a szemed, akkor valószínűleg jól gondolod, fáradt vagy. Ám nagy különbség van a fáradtság és a kimerültség között, és a jelekből nem is mindig nyilvánvaló, hogy épp melyik áll fent. A különbségeket azonban érdemes tudni, mert a kimerülés kifejezetten veszélyes is lehet.

Az alvást gyakran alulértékelik az egészség szempontjából, a következmények azonban végiggyűrűznek az élet minden területén. A kimerültség összefüggésbe hozható az étvágy szabályozásával, a szívbetegségekkel, a gyulladások kialakulásával, emellett 50%-kal nagyobb az esély ilyen állapotban egy vírusos fertőzésre. Ha tehát fáradtnak érzed magad, és az alábbi tüneteket észleled, akkor valójában kimerültségről lehet szó.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

3. A mozgást sem élvezed, sőt

Nem tudtad magad kimozogni, mint általában? Mivel a kimerültség az élet minden területére kihat, ezért az edzés sem megy olyan fényesen, hiszen megköveteli a mentális odafigyelést és a fizikai aktivitást. Ha az agy nem kellően kipihent, a szervezet teljesítőképessége is sokkal korlátozottabb lesz, és ez nem csupán a teljesítményt rontja, de rossz alvást is eredményez.
A másik komoly jel: egyszerűen nem vagy képes rávenni magad arra, hogy mozogj egy keveset A tested úgy van programozva, akárcsak 10.000 évvel ezelőtt, hogy megtalálja a könnyebbik utat, amikor még a túlélés a tét. Ma ez úgy nyilvánul meg, hogy ha nem kipihent az agyad, akkor bizony edzeni sem lesz kedved, helyette egészségtelen ételeket falsz.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL