Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
KÖZÉRZET

6 finom érintés, amely a téli erőgyűjtéshez szükséges

Szerző:
Szabó Anna
Az ősz beköszöntével könnyen érezhetjük magunkat levertnek, depressziósnak, ráadásul a rövidebb nappalok sincsenek túl jó hatással a hangulatunkra. Ezt megkönnyítendő, összeszedtük a lehető legjobb lazító kezeléseket, terápiákat, melyek valamivel könnyebbé teszik a szürke hétköznapokat.

 

Bizonyára mindenki tudja, hogy a masszázs a legősibb gyógymódok egyike. Már az ókori Indiában, Kínában és a mediterrán országokban is egészségügyi beavatkozásnak számított ez a kellemes terápia. Típusát természetesen az határozza meg, hogy milyen jellegűek és milyen erejűek a fogássorozatok.

.

 

Reflexológia

A reflexológia alapja, hogy a talpon lévő reflexológiás pontok egy-egy szervünknek felelnek meg, így azok stimulálásával gyógyíthatók, kezelhetők ezen testtájak. A talpmasszázs során feltárhatók az egyes energiablokkok a szervezetben, melyekből kezdődő betegségekre is következtetni lehet. Rendkívül méregtelenítő hatással bír, erősíti az immunrendszert és lelki eredetű problémák oldására is alkalmazható egyéb terápia mellett.

közérzet egészség
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL