KÖZÉRZET

6 finom érintés, amely az őszi erőgyűjtéshez szükséges

Az ősz beköszöntével könnyen érezhetjük magunkat levertnek, depressziósnak, ráadásul a rövidebb nappalok sincsenek túl jó hatással a hangulatunkra. Ezt megkönnyítendő, összeszedtük a lehető legjobb lazító kezeléseket, terápiákat, melyek valamivel könnyebbé teszik a szürke hétköznapokat.

 

Bizonyára mindenki tudja, hogy a masszázs a legősibb gyógymódok egyike. Már az ókori Indiában, Kínában és a mediterrán országokban is egészségügyi beavatkozásnak számított ez a kellemes terápia. Típusát természetesen az határozza meg, hogy milyen jellegűek és milyen erejűek a fogássorozatok.

.

 

Svéd masszázs

Bizonyára mindenki előtt ismert ez a masszázsfajta, melyet Henrik Pehr Ling svéd vívó dolgozott ki, és az egyik legrégibb terápiának számít. Különlegessége abban rejlik, hogy ötvözi valamennyi európai masszázsfajta alapját azzal, hogy az 5 alapfogást kombinálja: simítás, dörzsölés, gyúrás, ütögetés és vibráció. Ezek szakszerű váltakoztatása relaxáló hatású és csillapítja az izomfájdalmat. A kezelés finom illatú, természetes alapanyagú olajokkal történik. Áldásos hatásának következtében oldja a feszültséget, elűzi a stresszt, lazítja az izmokat, csillapítja a fájdalmat, méregtelenít és az emésztést is segíti. Ráadásul kitűnő terápia annak, aki álmatlanságban szenved vagy alvászavarokkal küzd.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL