KÖZÉRZET

6 finom érintés, amely az őszi erőgyűjtéshez szükséges

Az ősz beköszöntével könnyen érezhetjük magunkat levertnek, depressziósnak, ráadásul a rövidebb nappalok sincsenek túl jó hatással a hangulatunkra. Ezt megkönnyítendő, összeszedtük a lehető legjobb lazító kezeléseket, terápiákat, melyek valamivel könnyebbé teszik a szürke hétköznapokat.

 

Bizonyára mindenki tudja, hogy a masszázs a legősibb gyógymódok egyike. Már az ókori Indiában, Kínában és a mediterrán országokban is egészségügyi beavatkozásnak számított ez a kellemes terápia. Típusát természetesen az határozza meg, hogy milyen jellegűek és milyen erejűek a fogássorozatok.

.

 

Indián forróköves masszázs

Szintén egy ősi módszerről van szó, melyet a régi időkben leginkább Hawaain alkalmaztak, ám később az indiaiak és a kínaiak is felfedezték a technika áldásos, lazító hatását. A masszás lényege, hogy kényelmesen pihenünk a masszázságyon, miközben a terapeuta végig rakja testünket forró kövekkel, melyek sokáig megőrzik a hőt. Ezekkel a kövekkel masszírozza végig a hátat, a végtagokat, a lábfejet és az arcot. Lehet, hogy elsőre kissé bizarrnak tűnik, ám aggodalomra semmi ok, hiszen semmiféle fájdalommal nem jár, sőt, a lehető legmélyebb ellazulást, relaxációt teszi lehetővé. Jótékony hatásának köszönhetően megnyugtat, ellazítja az izmokat és végtelenül kellemes kikapcsolódást biztosít. Ezenkívül méregtelenítő hatással bír, serkenti a vérkeringést, ráadásul a kövek egyfajta biztonságérzetet nyújtanak a léleknek.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL