Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
KÖZÉRZET

6 finom érintés, amely a téli erőgyűjtéshez szükséges

Szerző:
Szabó Anna
Az ősz beköszöntével könnyen érezhetjük magunkat levertnek, depressziósnak, ráadásul a rövidebb nappalok sincsenek túl jó hatással a hangulatunkra. Ezt megkönnyítendő, összeszedtük a lehető legjobb lazító kezeléseket, terápiákat, melyek valamivel könnyebbé teszik a szürke hétköznapokat.

 

Bizonyára mindenki tudja, hogy a masszázs a legősibb gyógymódok egyike. Már az ókori Indiában, Kínában és a mediterrán országokban is egészségügyi beavatkozásnak számított ez a kellemes terápia. Típusát természetesen az határozza meg, hogy milyen jellegűek és milyen erejűek a fogássorozatok.

.

 

Polinéz masszázs

E masszázsfajta gyökerei az ősi polinéz sámánkultúrába nyúlnak vissza. A terápiát a test és a szellem egyensúlyának létrehozására használták, ugyanis a polinézek az érintés, a zene és a tánc segítségével gyógyítottak. A terápia alatt csak az intim testtájakat fedi ruha, és kényelmesen pihenünk a masszázságyon. A terapeuta teljesen ránk hangolódik, így kezdi meg a gyógyító terápiát, amely minden alkalommal egy kicsit eltér az előzőtől. Egész testünket meleg olajjal, simító mozdulatokkal masszírozza végig, karja és tenyere segítségével. Jótékony hatásának köszönhetően a masszázs harmonizálja a testben az energia áramlását, oldja a mindennapi stresszt, és megkönnyíti a traumás emlékek feldolgozását.

közérzet egészség
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL