Szabó Anna
Ezt a 6 fermentált élelmiszert magad is elkészítheted otthon:
Hihetetlenül finom ez a sárgarépa, és az elkészítése is pofon egyszerű. A sót keverd össze egy kis vízzel, hogy feloldódjon, majd melegítsd fel és hűtsd le. A többi összetevőt tedd egy befőttesüvegbe, takard le konyharuhával és hagyd állni a meleg szobában körülbelül egy hétig. Naponta nézz rá, és távolítsd el a tetején képződőd fehérpenészt, ez is része a folyamatnak. Egy hét múlva készen áll a fogyasztásra.
Hozzávalók
• ½ kg sárgarépa, meghámozva és felszeletelve
• 1 evőkanál hámozott és vékonyra szelt galangal vagy gyömbér
• 1 evőkanál reszelt citromhéj
• 2 teáskanál só
OLVASS TOVÁBB!
Ünnepi rohanás? Maradj nyugodt és kiegyensúlyozott természetes stresszoldókkal
Ismerős az érzés, amikor decemberben minden egyszerre zúdul rád?...
KÖZÉRZETHogyan lehet biztonságosan edzeni a téli szezonban?
Sokan várják az év végét, hiszen nincs is hangulatosabb a téli hónapoknál....
KÖZÉRZETPárkeresés a tenger mélyén? Segítünk megtalálni az igazit!
Milyen módon kapcsolódik össze a nagy felbontású fotózás a korallzátonyok védelmével, a vizeink fenntarthatóságával és ezáltal az ...
A női intuíció ereje: 5 gyakorlat annak fejlesztésére
A női intuíció egy titokzatos és erőteljes jelenség, amelyet gyakran a belső erővel és a környező világ mély megértésével társí...
KÖZÉRZETEgyre népszerűbb a fitnesz világában a HILIT
Ugrások, hegymászás, burpee-k: ezek a pulzusemelő gyakorlatok, amelyek során a saját testsúlyunkat használjuk, néhány éve a HIIT (nagy...
KÖZÉRZETEzért okozhat kiütést a Spa látogatásod: A Whirlpool-betegség
Egy kellemes fürdőzés után a szállodai jakuzziban hirtelen viszketni kezd a bőröd? Lehet, hogy a híres „Whirlpool-kiütés”, azaz a ...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK