2. Megelőzi a vírusfertőzéseket
Mivel kiemelkedően magas a polifenol tartalma, ezért rendszeres fogyasztásával megelőzhetőek a vírusos fertőzések. Ezt a tulajdonságát, már kutatásokkal is alátámasztották. Ám egyébként is hozzájárul a szervezet egészségben tartásához, hiszen tele van C- vitaminnal, amely segíti a növényi eredetű vas felvételét, védi a sejteket, és szerepet játszik a szabad gyökök semlegesítésében. Mindig étkezés előtt fogyaszd el, mert így fejti ki legoptimálisabban a kedvező hatásait!
OLVASS TOVÁBB!
A dengue-láz szuperterjesztője lehet az olimpia?
Az invazív ázsiai tigrisszúnyog összefüggésbe hozható a dengue-láz esetszámainak növekedésével....
KÖZÉRZETA nevetőgázzal betépők a tolószéket kockáztatják
Hogy a nevetőgáz nevetőgáz partidrog nem ártalmatlan, már régóta ismert. De most a Német Neurológiai Társaság megkongatja a vészhara...
KÖZÉRZETAnorexia: amikor az étel lesz az ellenség
Az étkezési zavarok esetén a gondolatok állandóan az étel körül forognak. Sok fiatal hashajtókat vagy étvágycsökkentőket szed, hogy ...
Űzd el a leégést!
A nyár egyet jelent a napozással, a felhőtlen sütkérezéssel. Sokan a gyorsabb barnulás reményében inkább mellőzik a fényvédő kréme...
KÖZÉRZETA bőr daganatos betegsége, a melanoma
A Nap fényére márpedig szükségünk van! Ezzel szemben ő okolható korunk legfenyegetőbb betegségei közé tartozik a melanoma, mely a bő...
KÖZÉRZET6 fenséges illat, amellyel elűzheted a stresszt
Manapság életünkhöz szinte törvényszerűen társulnak a stresszes tünetek, amelyeknek enyhítésére egyre többen keresnek különböző ...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK