Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
KÖZÉRZET

4 nyomós indok, amiért érdemes a Bach virágterápiával rendbe rakni a lelkedet!

Szerző:
Szabó Anna
A Bach-virágterápia egy nagyon kíméletes, de annál hatásosabb módszer a lélek karbantartására. Kitalálója szerint, minden házi patikában ott kellene lennie az eszenciáknak. A Bach-virágterápia gyógyító hatása önmagában is megállja a helyét, de kiegészítője lehet bármilyen más terápiának is.

 

Egy kis esszenciatörténet

A virágterápiát dr. Edward Bach az 1930-as években dolgozta ki. Észrevette, hogy bizonyos növények rezgése megfelel bizonyos lelki problémáknak. Ezeknek a gyógyító erejű növényeknek az energiáját megfelelő módszerrel kinyerve, egy, a lélekre ható szer jön létre.  A Bach virágterápia 38 archetipikus, vagyis ősi lelki problémára kínál gyógyírt. Ebből a 38 lelki típusból lehet kiválasztani a számodra szükséges elixírt.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

1. Megbomlott harmónia

Bach szerint a betegség a test-lélek-szellem hármassága közötti harmónia megbomlásából származik, ezért a gyógyulás lehetősége is ennek a harmóniának a helyreállításával történhet, amely minden ember számára elérhető. Az eszenciák mindegyike egy-egy kedélyállapothoz társítható. Alkalmazhatóak a következő esetekben: Ha lelki egészséged fenntartása és/vagy helyreállítása a cél, vagy ha stressz helyzetet, életkrízist szeretnél kezelni. Kiegészítő kezelésként megfelelő segítség akut és krónikus testi és lelki betegségek orvoslására. De az esszenciák a személyiségfejlesztéshez is megfelelő eszközök, mert segítenek felismerni alkati sajátosságaidat, és korrigálni a nem megfelelő tulajdonságaidat.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL