KÖZÉRZET

11 jel, hogy nem vagy olyan egészséges, mint hiszed - Érdemes komolyan venni!

Az egészség furcsa dolog. Mindent megteszünk érte, ezért megfelelően étkezünk, mozgunk és eleget alszunk. A szervezetünk viszont, sajátos komplex módján, képes még így is meglepetéseket okozni. Mutatunk 11 olyan jelet, ami arra utalhat, hogy nem vagy teljesen egészséges – még akkor sem, ha egyébként minden azt igazolja. Ám ne aggódj, tippeket is adunk ahhoz, hogy helyrehozd a problémát. 

„Gyakorlatilag az emberi fiziológia minden aspektusának megvannak a szabályzó elemei,
visszacsatoló csatornái, és fejlesztő komponensei, amelyek egymássak kapcsolatban álló
gének ezereit működtetik… az emberi test egy hihetetlenül komplex rendszer sejt- és szervezeti szinten egyaránt”. – Dr. Joseph Kuhn

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

8. Anyagcserezavar

A rendszeres anyagcsere kritikus fontosságú az egészségügyi állapotunkra nézve. Az egészséges wc-látogatások száma napi 3 és heti 3 között van, étrendtől, fizikai tényezőktől és edzési szokásoktól függően. Ha nagyon erőlködnöd kell, akkor az egy figyelmeztető jel lehet.

Tipp: Vizsgáld meg az evési és ivási szokásaidat. Figyelj oda arra, hogy elég rostot fogyasztasz-e – férfiaknak napi 30-38 gramm, nőknek 21-25 gramm az ideális mennyiség. Ha még ezután is vannak problémáid, akkor keress fel egy étkezési tanácsadót, dietetikust vagy szakorvost. 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL