Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
KÖZÉRZET

11 jel, hogy nem vagy olyan egészséges, mint hiszed - Érdemes komolyan venni!

Szerző:
Szabó Anna
Az egészség furcsa dolog. Mindent megteszünk érte, ezért megfelelően étkezünk, mozgunk és eleget alszunk. A szervezetünk viszont, sajátos komplex módján, képes még így is meglepetéseket okozni. Mutatunk 11 olyan jelet, ami arra utalhat, hogy nem vagy teljesen egészséges – még akkor sem, ha egyébként minden azt igazolja. Ám ne aggódj, tippeket is adunk ahhoz, hogy helyrehozd a problémát. 

„Gyakorlatilag az emberi fiziológia minden aspektusának megvannak a szabályzó elemei,
visszacsatoló csatornái, és fejlesztő komponensei, amelyek egymássak kapcsolatban álló
gének ezereit működtetik… az emberi test egy hihetetlenül komplex rendszer sejt- és szervezeti szinten egyaránt”. – Dr. Joseph Kuhn

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

8. Anyagcserezavar

A rendszeres anyagcsere kritikus fontosságú az egészségügyi állapotunkra nézve. Az egészséges wc-látogatások száma napi 3 és heti 3 között van, étrendtől, fizikai tényezőktől és edzési szokásoktól függően. Ha nagyon erőlködnöd kell, akkor az egy figyelmeztető jel lehet.

Tipp: Vizsgáld meg az evési és ivási szokásaidat. Figyelj oda arra, hogy elég rostot fogyasztasz-e – férfiaknak napi 30-38 gramm, nőknek 21-25 gramm az ideális mennyiség. Ha még ezután is vannak problémáid, akkor keress fel egy étkezési tanácsadót, dietetikust vagy szakorvost. 

közérzet egészség
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL