KÖZÉRZET

11 jel, hogy nem vagy olyan egészséges, mint hiszed - Érdemes komolyan venni!

Az egészség furcsa dolog. Mindent megteszünk érte, ezért megfelelően étkezünk, mozgunk és eleget alszunk. A szervezetünk viszont, sajátos komplex módján, képes még így is meglepetéseket okozni. Mutatunk 11 olyan jelet, ami arra utalhat, hogy nem vagy teljesen egészséges – még akkor sem, ha egyébként minden azt igazolja. Ám ne aggódj, tippeket is adunk ahhoz, hogy helyrehozd a problémát. 

„Gyakorlatilag az emberi fiziológia minden aspektusának megvannak a szabályzó elemei,
visszacsatoló csatornái, és fejlesztő komponensei, amelyek egymássak kapcsolatban álló
gének ezereit működtetik… az emberi test egy hihetetlenül komplex rendszer sejt- és szervezeti szinten egyaránt”. – Dr. Joseph Kuhn

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

7. Alacsony libidó

Mint minden más ezen a listán, az alacsony libidónak is lehetnek egyéb okai. Életvitel és kapcsolati tényezők, érzelmi és fizikai állapot, valamint egyéb problémák is elfojthatják a szexuális vágyunkat. A receptre kapható gyógyszerek gyakran okoznak alacsony libidót.

Tipp: Gondold végig a fent felsorolt okokat. Nézd meg az összes általad szedett gyógyszernek a mellékhatását, vagy az esetleges hatását más gyógyszerek mellett (ha több receptre kapható gyógyszert szedsz, vagy egyéb ételkiegészítőt). Mindenképpen beszélj az orvosoddal, mielőtt abbahagyod a gyógyszerszedést.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL