KÖZÉRZET

11 jel, hogy nem vagy olyan egészséges, mint hiszed - Érdemes komolyan venni!

Az egészség furcsa dolog. Mindent megteszünk érte, ezért megfelelően étkezünk, mozgunk és eleget alszunk. A szervezetünk viszont, sajátos komplex módján, képes még így is meglepetéseket okozni. Mutatunk 11 olyan jelet, ami arra utalhat, hogy nem vagy teljesen egészséges – még akkor sem, ha egyébként minden azt igazolja. Ám ne aggódj, tippeket is adunk ahhoz, hogy helyrehozd a problémát. 

„Gyakorlatilag az emberi fiziológia minden aspektusának megvannak a szabályzó elemei,
visszacsatoló csatornái, és fejlesztő komponensei, amelyek egymássak kapcsolatban álló
gének ezereit működtetik… az emberi test egy hihetetlenül komplex rendszer sejt- és szervezeti szinten egyaránt”. – Dr. Joseph Kuhn

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

3. Álmatlanság

Az alvás létfontosságú ahhoz, hogy feltöltsük a szervezetünk és az agyunk energia raktárait. Nem tudunk megfelelően funkcionálni megfelelő alvás nélkül – és nem is tanácsos próbálkozni vele. Az álmatlanságot a következőképpen definiálják: nehézségek elalvásnál, vagy gyakori ébredések, illetve nem pihentető alvástól való szenvedés legalább egy hónapon keresztül.

Tipp: Az álmatlanság potenciális egészségkárosító hatását szem előtt tartva -vagy az egyéb háttérben meghúzódó okokat – mindenképpen szükséges felkeresni egy szakorvost.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL