KÖZÉRZET

10 szokás, ami csak felerősíti a szorongásodat - Így kerüld el!

Rengetegen szenvednek a szorongástól, így rendkívül fontos, hogy megtaláljuk a kiváltó okokat, és azt, hogyan kerülhetjük el. Mit tehetünk, hogy jobban érezzük magunkat? A válaszokat megtalálod ebben a cikkben, valamint azokat a tényleges szokásokat is, melyek csak felerősítik a szorongásodat.

.

 

 

 

 

7. Tehetetlenség

Amikor a szorongás megfojt, és úgy érzed, hogy nem menekülhetsz a harag elől, amit kivált belőled, járható útnak tűnhet az a gondolat, hogy feladod. Ilyenkor többnyire tehetetlennek érzed magad bármilyen változásra, és nem tudod, merre indulj. Könnyű elveszni az elme harcában, és hagyni, hogy átvegye az irányítást, ne feledkezz meg azonban arról, hogy mindenkinek el kell érnie a mélypontot ahhoz, hogy értékelni tudja az életét és képes legyen a változásra. A szorongás tehetetlenné tesz, mintha nem te irányítanád a testedet és az elmédet, de emlékezz arra, hogy csak is te tudod, miként érzed magad. Képes vagy a változásra kitartással, támogatással és akarattal.

Így kerüld el: Mikor tehetetlennek érzed magad, próbálj meditálni, vagy csak figyelj a tested jelzéseire. Ne engedd az elmédnek, hogy meggyőzzön arról, hogy nem tudod megcsinálni, mert igenis sikerülhet, pusztán a hitedre és az erőfeszítésedre van hozzá szükség.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL