KÖZÉRZET

10 szokás, ami csak felerősíti a szorongásodat - Így kerüld el!

Rengetegen szenvednek a szorongástól, így rendkívül fontos, hogy megtaláljuk a kiváltó okokat, és azt, hogyan kerülhetjük el. Mit tehetünk, hogy jobban érezzük magunkat? A válaszokat megtalálod ebben a cikkben, valamint azokat a tényleges szokásokat is, melyek csak felerősítik a szorongásodat.

.

 

 

 

 

6. Gyógyszerekben bízva

Természetesen a gyógyszereket nem szabad teljesen kizárni a kezelésből, de ha úgy tekintesz a gyógyszerre, mint a szorongástól való mentesség egyetlen forrására, elvágod magadtól az igazi gyógyítás és gyógyulás lehetőségét. Mindnyájunknak meg van az ereje a gyógyuláshoz, csak el kell kezdenünk. A gyógyszeres kezelés segíthet bizonyos mértékben, de a gyógyulás más formáit is kimutatták már, melyek ugyanolyanok vagy még hatásosabbak. A kutatók például kimutatták, hogy a meditáció ugyanolyan megkönnyebbülést nyújt a szorongás és a depresszió ellen, mint az antidepresszánsok. Szóval, miért tennéd ki magad annyi mérgező anyagnak és mellékhatásnak, ha természetesen is meggyógyulhatsz?

Így kerüld el: Te magad választod meg, hogyan szeretnél túljutni rajta, vagy kezelni a szorongást, de legalább légy nyitott az alternatív gyógymódokra is. Meditáció, jóga, edzés, túrázás, kézművesség, természetjárás, elegendő alvás, stresszmentes életmód, pozitív gondolkodás - csak néhány azon gyógymódok közül, amelyekből választhatsz.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL