KÖZÉRZET

10 szokás, ami csak felerősíti a szorongásodat - Így kerüld el!

Rengetegen szenvednek a szorongástól, így rendkívül fontos, hogy megtaláljuk a kiváltó okokat, és azt, hogyan kerülhetjük el. Mit tehetünk, hogy jobban érezzük magunkat? A válaszokat megtalálod ebben a cikkben, valamint azokat a tényleges szokásokat is, melyek csak felerősítik a szorongásodat.

.

 

 

 

 

3. Elvárások

Sok ember számára a szorongás egyfajta félelem az ismeretlentől. Szeretnék, ha minden az elvárásaik szerint történne, ezáltal kevésbé tűnik félelmetesnek a jövő. Ám pontosan az ésszerűtlen, és persze be nem teljesülő elvárások erősítik fel a szorongást. Az életben általában minden egészen másképpen történik, mint ahogyan azt várjuk, és ha megpróbáljuk előre látni a jövőbeli eseményeket, az csak még nagyobb szorongáshoz vezet, ha nem úgy történik, mint képzeltük. Arról nem beszélve, hogy megszállottja leszel annak a bizonyos eseménynek, egészen addig, amíg valóban megtörténik, így képtelen leszel a jelenben élni.

Így kerüld el: Koncentrálj a jelenre, és tedd az életedet olyan változatossá, hogy ne legyen időd aggódni a jövő miatt. Keresd az élet apró örömeit, így azok a bosszantó elvárások nem jönnek vissza, hogy megkeserítsék az életedet. Te teremted meg a valóságodat, úgyhogy tedd olyanná, amilyenné akarod, minthogy várod, hogy eljöjjön magától.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL