HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - November 21 - November 27.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre.

{KEPGALERIA}

Szűz


A napokban igazán összetett problémákba sikerül belefutnod. Ráadásul a környezeted csak halmozza őket, és mire megoldanád a gondjaidat, a párod, a főnököd vagy a barátaid újabb feladatokat találnak ki neked. De ne folytasd ezt a mókuskereket, hanem lépj ki belőle, és hárítsd el a feladatokat vagy előzd meg őket. Hidd el, nem fognak leállni és csak betemetnek téged. Különben is, még téged is érhetned olyan személyes jellegű gondok, hogy te fogsz segítségre szorulni és akkor hálás leszel azért, hogy lesz időd utána menni és segítséget kérni mástól, ezért ne vállald túl magad!

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL