HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - November 14 - November 20.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre.

 

{KEPGALERIA}

 

Skorpió

A hét első fele zsúfoltnak ígérkezik, és feladatok súlyától leszel gondterhes. De mégis sikert sikerre fogsz halmozni, és az eredményességed, felkelti mások figyelmét. Még azok is elismeréssel adóznak majd, akik korábban az ellenségeid voltak, vagy haszontalannak tartottak. Viszont előtérbe kerül egy régóta húzódó vagy korábban lezáratlan ügyed, aminek most a végére kell járnod. A hét vége felé pedig arra világít rá a sors, hogy hol és min kellene változtatnod ahhoz, hogy célba érj vagy elérd a legtitkosabb vágyaidat. Ám érhetnek olyan események is, amelyek arra hívják fel a figyelmedet, hogy életedben hol kellene még változtatnod néhány dolgon, hogy az életed hosszú távon vehessen jó irányt.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL