HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - November 14 - November 20.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre.

 

{KEPGALERIA}

 

Mérleg

A heted félreértések sorozatával fog kezdődni. Még szerencse, hogy képes leszel kellő nyugalommal és türelemmel kezelni a helyzeteket. A hét közepétől ez már változik és messzire el fognak kerülni a viták, a konfliktusok, a hatalmi harcok sőt, még te győzöl meg másokat és állítasz az oldaladra vagy éred el, hogy támogassák ügyedet, illetve neked adjanak igazat. Még azzal is sikerült szót értened, akivel máskor sosem vagy csak nagy ritkán. Érthető, hogy elégedett és mosolygós kedvedben leszel. Nyugodtan hangoztasd az ötleteidet, mert könnyen támogatókat szerezhetsz hozzájuk a napokban. Bár rengeteg lesz a teendőd, mégis sikerül mindent idejében elintézned.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL