HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - November 14 - November 20.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre.

 

{KEPGALERIA}

 

Rák

Meglehetősen szélsőséges és ugyanakkor kiszámíthatatlan hangulatban leszel a héten. Az csak ront majd kedveden, hogy azt fogod érezni, semmi sem sikerül. Igen, most az égiek szándékosan babrálnak ki veled, de idővel látni fogod, hogy jó okkal teszik. Ahelyett, hogy küzdenél ellene, inkább fogadd el és sodródj az árral. De fel a fejjel, mert csak a hét közepéiig tart ez a nehéz időszak, utána már érkezik a szerencse és a siker együttese. A maximális jó kedvhez pedig fogadd meg ezt a tanácsot: ne vegyél a szívedre semmit, mert csak értelmetlen veszekedésben találhatod magad.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL