HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - November 14 - November 20.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre.

 

{KEPGALERIA}

 

Ikrek

A hét elején feladatok tömkelege zúdul a nyakadba, főleg azért, mert te magad sokat vállaltál. Így csak rajtad múlik, hogy mennyit leszel képes letudni belőlük. Persze így nem csoda, ha ingerlékeny és feszült leszel a héten és úgy érezheted, bármibe is fogsz, az kudarcra van ítélve és semmit sem sikerül haladnod. Légy kitartó, mert a hét közepétől érkezik a megváltás, és a negatív érzéseid kifejezetten az előnyödre válnak, mert segítenek berúgni a motort és fénysebességgel sikerül teljesítened a hét többi napján, de még a kellemetlenségek is megszűnnek végre. Már csak arra kellene ügyelned, hogy ne próbáld meg senkire sem ráerőszakolni az akaratodat!

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL