HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - Június 19. - Június 25.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre.

{KEPGALERIA}

 Szűz

Harmonikus és békés időszak vár rád szerelem tekintetében. Az egyedülállók igyekezzenek nem kétségbe esni, mert minél görcsösebben akarják a partnerüket, annál kevéssé sikerül megismerni. Ha kicsit elengednék ezt a kérdést és megnyugodnának, rövidesen párt találnának. A munkáddal kapcsolatban is el kellene engednie ezt a görcsös ragaszkodást, hiszen nincs veszélyben a helyed. Inkább vizsgáld meg a lelkedet, hogy minek a hatására érzed magad ennyire bizonytalannak és törekedj arra, hogy abba hagyd a kapálózást és megbízva a saját képességeidben megtanulj szimplán úszni.

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL