Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - Január 30. - Február 5.

Szerző:
Szabó Anna
Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre!

 

{KEPGALERIA}

 

Bika

Mostanában a stabilitás és a biztonság elérésére való törekvés köt le minden tekintetben. De nem csak anyagi szinten, hanem párkapcsolati és akár szexuális szinten is. Az Univerzum is arra ösztönöz a héten, hogy igyekezz nőies és férfias oldaladat egyensúlyba hozni, ami által több harmóniára és szeretetre tennél szert az életedben, de főként a párkapcsolatodban. Hiszen, ha te sem tudod, mit akarsz, hogy találhatná ki azt a párod? Arra is nagyszerű alkalmat kínál ez a hét, hogy elengedd a régi, illetve rossz szokásaidat, mert addig nem tudod az új dolgokat beengedni az életedbe. Ha pedig sikerül, akkor lehet, hogy zavarni fog eleinte az üresség érzet, de azaz űr arra vár, hogy megtöltsd!

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL