HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - Február 20. - Február 26.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre!

 

{KEPGALERIA}

 

Mérleg

A héten kifejezetten a saját fejed után fogsz menni, ami alapvetően nem baj, csak a munkahelyeden gyakorold ezt óvatosan, nem lenne szerencsés fejjel a főnökeid akaratának menni. Még mindig érdemes a munkatársaidhoz alkalmazkodni, a közösséghez, semmint kívülálló lenni, csak mert éppen rád tört a lázadhatnék. Ha így cselekszel, könnyen magadra maradsz a tengernyi feladattal. Legalább a magánéleted egész biztosan kedvezően alakul, hiszen baráti találkozók és rendezvények sokaságára vagy hivatalos. Szükséged is van erre a pezsgésre, ami felüdít a mindennapokban. Különösen, ha valahol szaktekintélynek számítasz és kikérik a véleményedet.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL