HETI HOROSZKÓP - 2022. 32

SZŰZ (VIII. 23. - IX. 22.) - HETI HOROSZKÓP

OLVASS TOVÁBB!

LELKIPATIKA

5 nyilvánvaló jel, amit az Univerzum küldhet neked, amikor rossz úton jársz

Nem mindig vesszük észre elsőre, hogy rossz úton járunk, csak mikor már teljesen letértünk róla. Csak ezek a különös érzések vannak, hogy valami nincs rendjén az életünkben. De mégis honnan tudhatná az ember, hogy mikor tért le az útról és nem csak rossz passzban van egy peches időszakban. Ez az 5 nyilvánvaló jel az Univerzumtól segíteni fog abban, hogy felfedezd, mikor kellene újra megkeresned a helyes utat!

EZOTÉRIAMire számíthatsz szeptember 1-től? - A Pleiádok csillagjóslatából megtudhatod!

A pleiaszok vagy pleiádok a görög mitológiában Atlasz titán – aki a vállán hordozza a világot - és Pléioné tengeri nimfa leányai. A hét nővér, a Fiastyúk csillagkép istennői, akik csillagokká változtak, amikor egy óriás kergette őket. Már ismerik a jövőt és tudják, miként fog alakulni az életed szeptember 1-től. Most első kézből tudhatod meg tőlük!

REJTÉLY-MISZTIKAEzek a segélyhívó-diszpécserek 8 rémálomba illő hívást osztottak meg – Csak erős idegzetűeknek!

0-24 órában fogadják Amerikában a 911-es operátorok a különböző segélyhívásokat. Ez a 8 eset a való életből származó segélyhívó-diszpécserek történeteit tartalmazza, akik megosztották személyes emlékeiket a Reddit közösségi oldalon. Lehet, hogy nem a terepen vannak, akkor is hihetetlenül stresszes az életük, ami óriási odafigyelést és önuralmat kíván meg, mert életek múlhatnak rajtuk!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL