Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
HOROSZKÓP

Íme, mit tartogat a hét a csillagjegyek számára!

Szerző:
Szabó Anna
A rák nyűgös, a vízöntő pályaváltáson gondolkozik.

Kedves Kos!    

Fáradtnak érzed magad, gondolataid szétszórtak, hangulatod csapongó. Most, hogy csillapítottad vágyaidat, nem érzel mást, csak ürességet. Nem találod helyedet, munkádat elhanyagolod, kerülöd az embereket. Behúzódsz lelki vackodba, és meglepődve tapasztalod, hogy az agyad olajozottan működik.

Kedves Bika!    

Nemhiába elmélkedtél, fáradtál, dolgoztál: ma szorgalmas, hozzáértő gazda büszke mosolyával takaríthatod be a gazdag termést. Ne légy rátarti, önfejű, és makacs! Érd be azzal, amit ez a nap kínál, ne akarj többet! Sikerek a hivatásban, a szerelemben, kicsattanó egészség ? mit kívánhatsz még?

Kedves Ikrek!    

Vannak ilyen napok. Sűrítve megtalálható benne minden, ami általában előfordul az életben. Jókedv és szomorúság, siker és kudarc, határozottság és tétovaság, szeretet és gyűlölet. Az Ikrek képes rá, hogy mindezt feldolgozza, csupán egyetlen következménye van: a halálos fáradtság estére.

Kedves Rák!    

Úgy látszik, ez a hét már csak ilyen. Nyűgös, zsörtölődő, nyugtalan. Semmi sem sikerül, semmi nem tetszik. Mindenki ellened van. Persze ez így mind nem igaz, de mit tegyél, ha egyszer ezt érzed. Szíved mélyén tudod, hogy nem egészen így állnak a dolgok, de képtelen vagy uralkodni magadon.

Kedves Oroszlán!    

Különös találkozás vár ma rád, a véletlen, amely a Sors szerepében jelenik meg. Meglepetéssel veszed tudomásul, hogy valaki annyira felkeltette érdeklődésedet, hogy képtelen vagy ellenállni a csábításnak. Persze megint téged választottak ki, és nem az Oroszlán tette meg az első lépést.

Kedves Szűz!    

Elsősorban a dolgozó és érettségiző Szüzeknek lesz ma csodálatos napjuk. Olyan könnyedén veszik az akadályokat, oldják meg a feladatokat, mintha előre tudták volna a kérdéseket. Egy biztos: ma megérdemelsz egy szép, feledhetetlen estét. Legyen az egy házibuli, vagy bármilyen más szórakozás.

Kedves Mérleg!    

Ez a nap elsősorban a művészetek területén jeleskedő Mérlegeké. De sikerélményük lehet azoknak is, akik nincsenek megáldva különleges művészi képességekkel, csupán csak jó ízléssel próbálják berendezi, megújítani lakásukat. Egy jól kiválasztott függöny, néhány cserép virág csodákat tehet.

Kedves Skorpió!    

Nem kell aggódnod, a csillagok állása szerint most jó passzban vagy, kedvező szelek dagasztják vitorláidat. Ám ne bízd el magad, nem kizárólag a te zsenialitásod miatt alakulnak ennyire jól a dolgok. A háttérben befolyásos segítőd támogat, akinek kilétét eddig még nem sikerült felfedni.

Kedves Nyilas!    

Lendületed töretlen. Elmaradt ügyeidet rendezed, telefonokat bonyolítasz. Minden ügyes-bajos dolgodat elragadó eleganciával intézed. Nem csoda, ha sokan hatásod alá kerülnek. Ám ha tartós kapcsolatra vágysz, ne higgy minden szép szónak, kedveskedésnek: a gyors fellángolás szalmaláng lehet.

Kedves Bak!    

Ha jobb körülményeket szeretnél kiharcolni, ne hagyd magad eltántorítani. Olyan kedvező lehetőségekről értesülhetsz, amelyeket eddig eltitkoltak előtted. Követeléseidet azonban ne közvetlenül, keresetlenül fejezd ki! Még zokon veszik! A simulékonyság ez egyszer sokkal célravezetőbb módszer.

Kedves Vízöntő!    

Néha úgy érzed, hogy állást, mi több, pályát kellene változtatnod. Felesleges mondani, hogy ne légy megfontolatlan, hiszen úgysem vagy az. Kételyeidet mindenesetre beszéld meg kedveseddel. A legjobb útikalauz hozzád mégiscsak Ő, aki még azt is tudja, amit te sem mersz bevallani magadnak.

Kedves Halak!    

Szépnek látod a világot, mert az is. Ma könnyen elhiszed ezt az állítást, amelyet más alkalmakkor kétségbe vonnál, sőt ugyanolyan könnyen szemenszedett hazugságnak bélyegeznél. Ebből egyértelműen azt a következtetést vonod le, hogy a világ nem olyan, amilyen, hanem olyan, amilyennek látod?

horoszkóp csillagjegy heti horoszkóp
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL