GYERMEK

6 hiba, amiknek elkövetését a legtöbb szülő megbánja

Minden szülő a lehető legboldogabb életet akarja a gyerekének. Sokan túlórákat, extra munkát is bevállalnak, hogy megvehessék neki az új játékokat, míg mások szigorral próbálják arra nevelni őket, hogy összeszedettek és célorientáltak legyenek, és van, aki szabadságot ad a gyerekének, hogy megtanuljon önállóan dönteni, illetve tanuljon a saját kárán. Minden családnak megvan a maga nevelési módszere, van azonban valami, ami mindannyiukban közös: szeretnék jóvá tenni a hibákat, amiket a múltban elkövettek.

Meg vagyunk róla győződve, hogy egy gyermek életének első évei egy varázslatos időszak, amit igenis élvezned kell, és közben nem felejtheted el, hogy olyan lehetőségeid vannak ilyenkor, amik talán soha többé nem lesznek. Összegyűjtöttük a legjelentősebbeket, amiknek elszalasztását már több ezer szülő bánja.

2. Nem ölelték meg elégszer a gyermeküket

A tudósok rég bebizonyították az ölelés egészségre gyakorolt jótékony hatását, de talán ezek ismerete nélkül is úgy gondolod, hogy jó érzés megölelni a gyermekedet. Néha a szülők különböző okok miatt nem teszik ezt meg, például mert úgy gondolják, ha túl sokat tartják őket a karjukban, hozzá fognak szokni, és nem lesznek majd meg nélkülük…

Idővel a gyermek felnő, és többé nem engedi, hogy megöleld. Használd ki azokat a pillanatokat, amíg még hagyja, sőt, igényli.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL