GYERMEK

4 jel, ami arról árulkodik, hogy kiégett anyuka vagy

Bármennyire is szeretjük a gyerekünket, nem mindig könnyű szülőnek lenni. Nem csak anyaként kell csillagos ötösre teljesíteni minden áldott nap, hanem a munkahelyen és háziasszonyként, feleségként is meg kell tudni állni a helyünket. Érthető, ha a nagy nyomás hatására néha megzuhanunk és úgy érzük, nem megy tovább és nem leled örömödet a szülőségben. 4 jel, hogy te is kiégett anyuka vagy!

{KEPGALERIA}

5. Elhanyagolod a teendőidet

Ha egy nap 48 órából állna, neked az is kevés lenne. Semmire sincs időd. Vagy ha lenne, akkor sincs kedved semmihez. Mind a két verzió eredményezheti, hogy a családnak pizzát kell rendelnie, nélküled kell moziba mennie, vagy netán a szennyesből kell használt zoknit kukázniuk. Érthető, ha fáradt vagy, vagy időhiányban szenvedsz, de ha nem találod meg számodra azt az egyensúlyt, hogy legalább a fontos vagy lényeges teendőket elintézd, nem csak a családoddal, de főkétn magaddal szúrsz ki, mert idővel rosszul fogod érezni magad ezek miatt.
Bármelyik jelét is tapasztald magadon, ideje lassítanod, és magaddal is törődnőd kicsit, a testeddel és lelkeddel egyaránt. A családod is befogja látni, hogy ez így normális. Nem kell mindenre igent mondanod, és ha már a gyerekek nagyobbak, fogd be őket is a munkára ott, ahol tudod. Ne hanyagold el önmagadat, a vágyaidat és a fontos dolgaidat!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL