GYERMEK

10 gyermekkori betegség, melyet minden szülőnek ismernie kell

Amikor egy gyermek valamilyen vírus tüneteit produkálja, és lázas, a legtöbbszülő lázcsillapítót alkalmaz. Nem tudják, hogy sokszor nem egyszerű megfázás áll a tünetek hátterében. Gyermekeik egészségé érdekében, a szülőknek fel kell tudniuk ismerni bizonyos betegségek tüneteit, ezért készítettünk egy listát, mely alapján megállapítható, hogy milyen betegségről lehet szó, és mit kell tenni.

{KEPGALERIA}

Fenti felsorolás kizárólag tájékoztató jellegű, nem helyettesítheti az alapos orvosi vizsgálatokat, és szakvéleményt! Vigyázzunk a gyermekekre, és fordítsunk nagy figyelmet a tüneteikre. Abban a pillanatban, ahogy valami rendelleneset észlelünk, azonnal forduljunk orvoshoz, és ne házilag próbáljunk megoldást találni!

 

Gyermekbénulás


Megfázásra hasonlító tünetei:

• gyengeség
• láz
• rossz közérzet


Megkülönböztető tünetek

• fájdalom a végtagokban
• irányok nem érzékelése


Ez egy nagyon súlyos betegség, amely a gerincvelőt célozza meg, és súlyos bénulást okozhat. Gyakran félre diagnosztizálják, és csak akkor derül rá fény, amikor a megkülönböztető tünetek megjelennek. Speciális vérvizsgálattal diagnosztizálható. A betegség leküzdése után, hosszú rehabilitáció vár a gyermekre, a teljesen normális mozgást már sosem lehet visszahozni.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL