GYERMEK

10 gyermekkori betegség, melyet minden szülőnek ismernie kell

Amikor egy gyermek valamilyen vírus tüneteit produkálja, és lázas, a legtöbbszülő lázcsillapítót alkalmaz. Nem tudják, hogy sokszor nem egyszerű megfázás áll a tünetek hátterében. Gyermekeik egészségé érdekében, a szülőknek fel kell tudniuk ismerni bizonyos betegségek tüneteit, ezért készítettünk egy listát, mely alapján megállapítható, hogy milyen betegségről lehet szó, és mit kell tenni.

{KEPGALERIA}

Fenti felsorolás kizárólag tájékoztató jellegű, nem helyettesítheti az alapos orvosi vizsgálatokat, és szakvéleményt! Vigyázzunk a gyermekekre, és fordítsunk nagy figyelmet a tüneteikre. Abban a pillanatban, ahogy valami rendelleneset észlelünk, azonnal forduljunk orvoshoz, és ne házilag próbáljunk megoldást találni!

 

Asztma


Megfázásra hasonlító tünetei:

• köhögés


Megkülönböztető tünetek

• légszomj
• tüdőzörej


Az asztma örökletes betegség, tehát, ha a családban előfordult, akkor figyelni kell a gyermekekre. És fontos időben orvoshoz fordulni vele, hisz más komoly betegségek, fertőzések tüneteit is az asztmának tulajdoníthatják. Az asztma krónikus betegség, de megfelelő kezeléssel sok időre el lehet felejteni. Fontos a megfelelő rendszeres, gyógyszeres kezelés, hogy elkerülhető legyen a súlyosbodás.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL